Han parlat de nosaltres

10 d’octubre de 2016: Notícia sobre la trobada missionera al voltant del Domus 2016 a L’arquebisbat de Tarragona

captura-de-pantalla-2016-10-15-a-las-13-17-38Trobada de la Catalunya missionera

La diada del dilluns, dia 10 d’octubre, a Tarragona, va convocar al voltant del Domund 2016 a aquelles persones que participen més directament en l’animació i cooperació missionera de les diòcesis catalanes. Mostrar així la cooperació de Catalunya amb l’activitat missionera de l’Església a través de l’enviament i acompanyament dels seus missioners a la missió ad gentes. Compartir també experiències sobre la relació que les direccions diocesanes mantenen amb els missioners de la seva diòcesi.

Podeu llegir la notícia sencera aquí


14 d’agost de 2016: Entrevista a Jordi Sánchez, membre de l’equip Missioners.cat, a El full parroquial
de la Diòcesi de Girona

captura-de-pantalla-2016-10-15-a-las-13-24-28«Evangelitzar tant aquí com a deu mil quilòmetres d’aquí passa sempre per la vida de les persones i dels testimonis concrets»

En què consisteix el projecte Missioners. cat?
Missioners.cat és un projecte que neix de l’Observatori Blanquerna, que pretén recollir el tes timoni de vida i de fe dels missioners catalans en el món. Al portal hi ha un mapa interactiu, entrevistes, clips de vídeo i material pedagògic per a les escoles a partir dels testimonis dels missioners.

Podeu llegir l’entrevista sencera aquí


 

27 de març de 2015: Notícia sobre el nou portal “Missioners.cat” a Vida nueva:

Vida nuevaMissioners.cat, misioneros catalanes por el mundo

Missioners.cat es la primera web que agrupa a todos los religiosos y laicos catalanes que realizan una tarea humanitaria asociada a una congregación religiosa en cualquier parte del mundo. Desarrollado por el Observatorio Blanquerna de Comunicación, Religión y Cultura, este proyecto cuenta con el primer mapa interactivo que permite conocer quiénes son y dónde viven los misioneros catalanes que han decidido dedicar su vida a ayudar a los más pobres.

Podeu llegir la notícia sencera aquí


 

10 de març de 2015: Notícia sobre la creació del portal Missioners.cat a Flama:

Captura de pantalla 2015-03-10 a la(s) 22.14.21

Un portal agrupa els missioners catalans d’arreu del món

Hi ha catalans fent missió arreu del món? Com es diuen i què en pensen? Per què han decidit dedicar la seva vida a ajudar als més pobres? A totes aquestes preguntes respon la pàgina web missioners.cat, una eina interactiva que –mitjançant entrevistes, vídeo i àudios- situa a tots els missioners catalans en el primer mapa interactiu dedicat a religiosos o laics catalans que treballen actualment en països subdesenvolupats portant a terme una tasca humanitària amb un rerefons religiós.

Podeu llegir la notícia sencera aquí


 

8 de març de 2015: Notícia sobre el llançament de “Missioners.cat” a La Vanguardia:

Captura de pantalla 2015-05-09 a la(s) 01.50.11El mapa interactivo de los misioneros catalanes

L’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura ha creat el primer mapa interactiu multimèdia dels missioners catalans al món . A través del portal www.missioners.cat es pot obtenir informació sobre els religiosos i laics catalans que es troben en països en vies de desenvolupament realitzant tasques humanitàries amb un rerefons religiós. També s’informa d’alguns missioners que ja estan de retorn a Catalunya .

Més enllà de les dades que aporta , que són com una mena de cens dels missioners catalans, la importància d’aquest portal és que inclou fitxes informatives, la transcripció de text d’una entrevista, vídeos , talls d’àudio i una galeria de fotografies.

Podeu llegir la notícia sencera aquí

 


 

3 de març de 2015: Notícia sobre el llançament de Missioners.cat al Diari de Girona:

Diari GironaUn mapa interactiu situa tots els missioners catalans que treballen en el món

L’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura ha desenvolupat el primer mapa interactiu, amb entrevistes, vídeo i àudio dels protagonistes, que situa a tots els missioners catalans que treballen actualment en països de tot el món.
El mapa, accessible a través de la direcció www.missioners.cat, és una eina que permet conèixer de prop qui són i què pensen els missioners catalans que han decidit dedicar la seva vida a ajudar als més pobres.

Podeu llegir la notícia sencera aquí

 


3 de març de 2015: Notícia sobre el llançament de Missioners.cat a Catalunya Cristiana:

Captura de pantalla 2015-03-04 a les 8.21.27

Neix el portal missioners.cat

S’ha obert al públic el portal missioners.cat, un portal multimèdia que permet conèixer alguns dels missioners i missioneres catalans que hi ha en el món. El projecte també conté un mapa multimèdia, infografies, miniclips i fitxes informatives sobre qui són aquests missioners i missioneres, d’on són, i què pensen sobre temes d’actualitat política, econòmica i social així com d’experiències personals en el terreny del diàleg interreligiós i intercultural.

Podeu llegir la notícia completa aquí


2 de març de 2015: Notícia sobre Missioners.cat a La Vanguardia i ABC:

Un mapa interactivo sitúa a todos los misioneros catalanes en el mundo

Captura de pantalla 2015-03-15 a la(s) 18.37.54

El Observatorio Blanquerna de Comunicación, Religión y Cultura ha desarrollado el primer mapa interactivo, con entrevistas, vídeo y audio de los protagonistas, que sitúa a todos los misioneros catalanes que trabajan actualmente en países de todo el mundo.

El mapa, accesible a través de la dirección www.missioners.cat, es una herramienta que permite conocer de cerca quiénes son y qué piensan los misioneros catalanes que han decidido dedicar su vida a ayudar a los más pobres.

Podeu llegir la notícia sencera aquí.


27 de febrer de 2015: Notícia sobre el llançament de Missioners.cat a Catalunya Religió:

Primer mapa multimèdia dels missioners catalans al món

Catalunya ReligióAmb entrevistes, vídeo i àudio dels protagonistes ja existeix el primer mapa interactiu multimèdia de missioners catalans al món. Es tracta de www.missioners.cat, una eina que permet conèixer de prop qui són i què pensen els missioners que han sorgit de casa nostra sobre l’Església, Catalunya, la vida amb els més pobres i el sentit de donar-se als altres.
El mapa, que ha rebut una subvenció de la Direcció General d’Afers Religiosos, ha nascut de la mà de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura per tal d’oferir un portal que agrupi entrevistes a persones que es troben en vies de desenvolupament fent una tasca humanitària amb un rerefons religiós.

Per veure la notícia completa clica aquí

 


 

25 de gener de 2015: Entrevista a Jordi Sànchez Torrents, membre de l’equip de Missioners.cat, a Església Barcelona:

Entrevista a Jordi Sánchez Torrents, sots-director de l’Observatori Blanquerna

Jordi Sánchez Torrents En què consisteix el projecte Missioners.cat?

Missioners.cat serà un portal amb un mapa on podrem localitzar els missioners catalans al món; amb un clic podrem accedir a vídeos, fotografies, enllaços i informació diversa. Podrem saber què pensen sobre el món d’avui i conservar el seu testimoni vital.

Què t’està aportant conèixer què fan els nostres missioners arreu del món, a nivell de fe?

No ho puc verbalitzar. En un món ple de xerrameca m’interpel·la molt el seu testimoni; em sacseja. Conèixer aquestes persones és tocar paraula viva, vida feta Paraula, Evangeli de carn i ossos. M’emociona.

Per veure l’entrevista sencera clica aquí

 

 

 

ComparteixTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone